Du er her: 

Cafétur til Viborg

21.09.2017 kl. 09:00 - 18:00

Hvis man ikke har set Viborg Domkirke med de smukke, farverige freskomalerier lavet af kunstneren Joakim Skovgaard omkring år 1900, så er muligheden her nu.

Vi starter turen fra parkeringspladsen ved kirken kl. 9.00 og kører en smuk tur over Dollerup Bakker til Viborg Domkirke. For at få mest mulig udbytte af turen, har vi bestilt to guider, der vil vise os rundt og fortælle om kirken og udsmykningen. Herefter går turen til ”Brygger Bauers Grotter”, et historisk spisested under jorden tæt ved domkirken, hvor vi får serveret en frokostplatte.

Hvis der bliver der tid, skal vi også se Hærvejsbroderierne i Søndermarkskirken. På hjemvejen stopper vi op midt i den smukke natur ved Niels Bugges Kro, hvor vi får kaffe og et stykke kage.

Selve turen er gratis. Frokost og kaffe koster 200 kr. pr. person, som betales ved indstigning i bussen. Drikkevarer er for egen regning.

Tilmelding er bindende og fungerer efter først til mølle-princippet. Kontakt Hanna tlf. 22 57 12 28 eller Kirsten tlf. 30 60 77 95.


Vi håber på en ligeså god og humørfyldt tur, som vi havde sidste år til Christiansfeld.

Del dette:
<- Tilbage

Læs kirkebladet

Musik

efterår 2017


Følg os på Facebook