Musik

Hjortshøj Kirke prioriterer musikken højt og afholder jævnligt musikarrangementer af forskellig slags.

Der er koncert ca. en gang om måneden, oftest på søndage kl. 15.00. Hvert halve år udkommer vores musikfolder, og vi stræber efter at præsentere et så varieret koncertprogram som muligt. Kirkens kor: Hjortshøj Spirekor, Hjortshøj Pigekor og Hjortshøj Kirkes Vokalensemble er årligt repræsenteret.

Vi afholder jævnligt sangaftener, hvor både kendte og ukendte, gamle og nye salmer synges.

Konceptet Musik og stilhed er udvalgte tirsdage kl. 17.00 - en halv time i kirken med plads til stilhed og fordybelse.

Læs mere i menuen til venstre.

Se folderen Musik i Hjortshøj Kirke for at få detaljerede oplysninger om kommende arrangementer. Folderen ligger på kirkens hjemmesides forside og i fysisk form i både våbenhus og sognegård.

Læs kirkebladet

Musik