Babysalmesang

Babysalmesang foregår onsdag formiddag og er for babyer i alderen 2-10 mdr. med forældre. Der er to hold, et kl. 10.00-11.30 og kl. 11.00-12.30

Vi er i kirken en god halv times tid, hvor vi synger salmer med fagter, udforsker klang og rum, danser, vifter med farverige silketørklæder og rasler med rytmeæg. Efter seancen i kirken er der plads til samvær i sognegården, hvor der bliver serveret en kop kaffe og en bid brød til de voksne.

Næste forløb starter onsdag d. 17. januar 2018 og strækker sig over 7 onsdage.

Der er åbent for tilmelding og stadig ledige pladser. Der er plads til 12 babyer på holdet og tilmelding foregår efter først til mølle-princippet.

Tilmelding: Det er gratis at deltage, og alle er velkomne. Forløbet ledes af vores kirkesanger Katrine Broch Møller, som er uddannet sanger og musikpædagog.

Tilmelding til Katrine på mail: sanger@hjortshoejkirke.dk eller via formularen herunder.

Ved tilmelding skriv barnets navn og alder.

Tilmelding babysalmesang

Babysalmesang