Babysalmesang

Babysalmesang foregår onsdag formiddag og er for babyer i alderen 2-10 mdr. med forældre.

Vi er i kirken en god halv times tid, hvor vi synger salmer med fagter, udforsker klang og rum, danser, vifter med farverige silketørklæder og rasler med rytmeæg. Efter seancen i kirken er der plads til samvær i sognegården, hvor der bliver serveret en kop kaffe og en bid brød til de voksne.

Næste hold starter onsdag d. 4. april 2018 kl. 10.00 og strækker sig over 7 onsdage.

Der er plads til 12 babyer på holdet og tilmelding foregår efter først til mølle-princippet.

Tilmelding: Det er gratis at deltage, og alle er velkomne. Forløbet ledes af vores kirkesanger Katrine Broch Møller, som er uddannet sanger og musikpædagog.

Tilmelding til Katrine på mail: sanger@hjortshoejkirke.dk eller via formularen herunder.

Ved tilmelding skriv barnets navn og alder samt hvilket hold, I gerne vil deltage i.

Tilmelding babysalmesang

Babysalmesang