Babysalmesang

Babysalmesang foregår onsdag formiddag kl.10.00 og er for babyer i alderen 2-10 mdr. med forældre.

Vi er i kirken en god halv times tid, hvor vi synger salmer med fagter, udforsker klang og rum, danser, vifter med farverige silketørklæder og rasler med rytmeæg. Efter seancen i kirken er der plads til samvær i sognegården, hvor der bliver serveret en kop kaffe og en bid brød til de voksne.

Der er to forløb i efteråret med start:

onsdag d. 15. august 2018

onsdag d. 24. oktober 2018

Begge forløb strækker sig over 7 onsdage. Vi har pt. fire babysalmesangsforløb årligt, og det er muligt at tilmelde sig flere forløb.

Der er plads til 12 babyer på holdet og tilmelding foregår efter først til mølle-princippet.

Tilmelding: Det er gratis at deltage, og alle er velkomne. Forløbet ledes af vores kirkesanger Katrine Broch Møller, som er uddannet sanger og musikpædagog. Skriv til Katrine på mail: sanger@hjortshoejkirke.dk

Ved tilmelding skriv følgende:

Barnets navn/alder og dit navn:

Tlf. nr.:

Hvilket forløb:

Aktiviteter for børn og unge

18dec kl. 10:00

Børnehavegudstjeneste