Hjortshøj Pigekor

Alder: 4.-6. klasse

Tid: Torsdage kl. 16.00-17.00

Sted: Egaa Gymnasium og af og til Den Gamle Skole ved kirken.

Dirigent: Lene Juul Langballe, lene@juullangballe.dk

I Hjortshøj Pigekor bliver du god til at synge, både alene og sammen med andre. Vi synger både nye og gamle sange, kendt og ukendt, på dansk og på fremmedsprog. Vi synger flerstemmigt og arbejder med stemme, krop, udtryk og musikalitet. Vi synger koncerter i området og af og til ved gudstjeneste i Hjortshøj Kirke, alene eller sammen med andre kor, bl.a. vores ”storesøster-kor” Junior EVE (7.-9.kl.), som vi også tit øver sammen med.

Hjortshøj Pigekor dirigeres af Lene, som er mangeårig korleder og sammen med Birgitte Næslund (Junior EVE, EVE (Egaa Gymnasiums Vokal Ensemble) har grundlagt korarbejdet i Hjortshøj.

Se også mere på vores facebookside Hjortshøj Pigekor.

Du er altid velkommen til at prøve at være med til 3 korprøver, før du beslutter, om du vil melde dig ind i koret. Men kom 3 gange, for det er først sjovt at synge i kor, når man kan det samme som de andre!

Det er gratis at være med i koret, men du skal betale et mindre beløb om året til kortøj.

Aktiviteter for børn og unge

18dec kl. 10:00

Børnehavegudstjeneste