Junior EVE

Alder: 7.-9. (10.) klasse

Tid: Torsdag kl. 16.00-18.00

Sted: Egaa Gymnasium

Dirigent: Birgitte Næslund Madsen, bm@egaa-gym.dk

I Junior EVE arbejder vi med at videreudvikle nogle af de grundlæggende korfærdigheder. Repertoiret er som beskrevet i Hjortshøj Pigekor, men de musikalske krav er vokset ,og der er mere fokus på flerstemmighed og evnen til at indlære og holde en stemme. Koret synger koncerter og medvirker ved gudstjenester og derudover deltager koret også i større arrangementer, som f.eks. åbningen af Kulturby 2017 og koncerter med Aarhus Symfoniorkester.

Junior EVE dirigeres af Birgitte, som er mangeårig korleder og som sammen med Lene Juul Langballe har grundlagt korarbejdet i Hjortshøj. Junior EVE har også koncerter med de andre kor i korsamarbejdet, herunder både Hjortshøj Pigekor og EVE.

Se mere på korets Facebookside Junior EVE


EVE

Alder: fra 16 år  

Tid: Onsdag 19.00-21.30 

Sted: Egaa Gymnasium

Dirigent: Birgitte Næslund Madsen, bm@egaa-gym.dk

EVE er det ældste kor i korsamarbejdet og består af ca. 30 piger i alderen 16-23 år. En stor del af sangerne er elever på Egaa Gymnasium, men der er også optaget yngre sangere (fra Junior EVE og udefra), sangere fra andre gymnasier, samt tidligere elever fra Egaa Gymnasium. EVE´s repertoire og aktiviteter spænder vidt, hvilket aktiviteterne i sæsonen 16/17 vidner om: fra optrædener ved AGF´s spillerpræsentation til koncert med Benny Andersen, åbning af Kulturby 2017, indspilning og til juli 2017 deltagelse i European Choir Games i Riga. I EVE arbejdes der med mange aspekter af korsangen – fra sangteknik til udvikling af det sceniske udtryk  og derudover med driften af en forening, da mange sangere er involveret i diverse arbejdsgrupper og er medbestemmende i koret.

Se mere på korets Facebookside EVE og hjemmeside www.evechoir.net

Aktiviteter for børn og unge

Ingen begivenheder fundet.