Juniorkonfirmand

Velkommen til Juniorkonfirmand!

Juniorkonfirmand er et tilbud til 3. klasserne, hvor børnene vil høre om kirken og kristendom, inden de får tilbuddet om konfirmandforberedelse i 7. klasse.

Forløbet ledes af sognepræst Morten Skovsted og børne- og ungdomsmedarbejder Søren Christensen.

Det er tanken, at vi gennem fortælling, leg, samtale, forskellige aktiviteter, sang, teater m.m. vil lade børnene opleve:

• at kirken er et sted, hvor alle kan komme
  • at kirken er en del af lokal samfundet
  • at kristendommen beskæftiger sig med livets store spørgsmål
  • at kristendommen har noget at sige til alle mennesker, også til børn
  • at kirken er andet og mere en søndagsgudstjenester
  • at kirkens budskab er fantastisk

Forløbet ligger onsdag efter skole, første gang bliver onsdag den 16. januar kl. 14.30 – 16.00 (Vi holder en lille pause i uge 7,8,9). Der vil være afslutning onsdag den 27. marts med en børnegudstjeneste og spisning i sognegården.

For at vide hvem der deltager, beder vi om en tilmelding inden d. 11. januar gerne på mail til Søren BogU@hjortshoejkirke.dk eller på denne blanket

SE PLAN for forårets forløb

VELKOMSTBREV til juniorkonfirmander

Aktiviteter for børn og unge