Musikalsk legestue

Torsdag d. 13. august – torsdag d. 17. december kl. 9.30-11.30 (minus uge 42)

Musikalsk legestue foregår hver torsdag formiddag i ’Den Gamle Skole’ ved kirken og er et tilbud til børn på 1-3 år ifølge med en voksen. Det kan være mor, far, en bedsteforælder, en barnepige, dagplejeren, alle er velkomne.

Vi synger salmer, leger sanglege og spiller på instrumenter den første halve time, og herefter er der fri leg med rutchebane, bamser, bolde, eller hvad vi finder frem fra legeskabet. Vi spiser madpakker sammen inden vi tager hjem til middagslur.

Tilmelding: Det er gratis at deltage og alle er velkomne, dog er der et begrænset antal pladser. Forløbet ledes af kirkesanger Susanne Cecilie Nielsen, som er uddannet sanger og musikpædagog. Skriv til Susanne på sanger@hjortshoejkirke.dk

Aktiviteter for børn og unge

Ingen begivenheder fundet.