Musikalsk legestue

Musikalsk legestue foregår torsdage fra kl. 9.30-11.00 og er et tilbud til børn på 1-3 år i følge med en voksen. Det kan være mor, far, en bedsteforælder, en barnepige, dagplejeren, alle er velkomne.

Vi synger og leger efter et fast program den første halve time, hvorefter der er fri leg med instrumenter, rutschebane, bamser, bolde eller hvad vi finder frem. Så spiser vi madpakker sammen inden vi tager hjem til middagslur. Yngre søskende er selvfølgelig også velkomne. Det er en glimrende måde at møde andre børn og forældre fra Hjortshøj og omegn.

Forårssæsonen starter torsdag d. 18. januar 2018 og varer til torsdag d. 7. juni (ferier og helligdage undtaget).

Tilmelding: Det er gratis at deltage! Forløbet ledes af kirkesanger Katrine Broch Møller, som er uddannet sanger og sangpædagog. Tilmelding til Katrine på mail sanger@hjortshoejkirke.dk

Musikalsk legestue

15maj kl. 17:00

Børnegudstjeneste