Samtalesalon

- at tale sammen om liv og eksistens 

Meget er forandret og under forandring i vores verden, men vi er sikre på, at samtalen stadig er både nødvendig og god. Og vi tror, at folk vil tale sammen om eksistens, filosofi, værdier og fællesskab. Vi tror på den sam-tale, hvor vi alle bliver klogere på livet, os selv og hinanden. Den samtale, hvor man lytter, og hvor det ikke handler om at have ret.  

Vi indledte samtalesalonerne med to fine aftener i efterår og forår, hvor vi første gang talte om ’Stress’ og anden gang om ’Køn, kamp og ligestilling’.  

Vi slår igen dørene op i sognegården til samtalesaloner med god rødvin og ost, dæmpet belysning, duge på bordene og lidt stille velkomstmusik. 

Morten Skovsted kommer med et kort oplæg, som kan sætte samtalen i gang om bordene, og så samler vi op, inden vi går hjem igen kl. 21.30. 

Vi har to emner på programmet dette efterår: Teknologi - ven eller fjende? og Religion og eksistens i 2018 - læs mere kalenderen i højre side.

Der er begrænset deltagerantal, og tilmelding via mail til morten@skovsted.dk er derfor nødvendig (og bindende for ikke at tage pladser op for andre).  

Det koster 50 kr. at deltage. Man kan betale på dagen kontant eller med Mobile Pay. 

Kommende samtalesalon

Ingen begivenheder fundet.