Hjortshøj Kirkes Sanglaug

I Hjortshøj kirke vægter vi kirkens musik og sang særlig højt. Vi ønsker at salmerne, både de gamle og de nye skal løfte sig smukt og stærkt fra menighedens fællesskab, og derfor har vi i januar 2019 stiftet et sanglaug.

Sanglauget består af en gruppe frivillige og sangglade folk fra Hjortshøj og omegn, der deltager i gudstjenester i Hjortshøj kirke og dermed løfter menighedens sang.

Gruppens medlemmer får tilsendt den kommende søndags salmer med tekst, noder og lydfil i god tid, så de kan lære salmerne at kende på forhånd. De deltager derefter i gudstjenesten som del af den øvrige menighed uden andre særlige opgaver end at synge med efter bedste evne.

Det kræver ingen særlige forkundskaber at være medlem af sanglauget.

Hvis du ønsker at være med, så send en mail til Morten Skovsted på morten@skovsted.dk med emne: ’Sanglaug’, hvorefter du vil komme på mailinglisten og kan melde din deltagelse til de enkelt søn- og helligdage.

Som medlem af sanglauget får man gratis adgang til Salmedatabasen.dk, hvor der ligger noder og lyd til du nyere salmer. Desuden inviteres man til sognets årlige frivilligfest. Som er festlig.

31maj kl. 10:00

v. Trine M. Oppfeldt