Du er her: 
torsdag11okt2018

Samtalesalon: Teknologi - ven eller fjende?

torsdag11okt2018 kl. 19:30 - 21:30

Vi omgiver os med teknologi overalt: I biler, i hjemmet, på arbejdspladsen og i skolen. Snart kommer de selvkørende biler og robotterne, der kan tage sig af de gamle. Læger og advokater kan efter sigende også erstattes af supercomputeren Eller hvad? Hvem kommer til at bestemme, og hvad er fordele og ulemper? Vi skal bestemt også omkring teknologiens indflydelse på vores børn og os selv gennem mobiltelefoner, skærme og sociale medier.  

Vi indledte samtalesalonerne med to fine aftener i efterår og forår, hvor vi første gang talte om ’Stress’ og anden gang om ’Køn, kamp og ligestilling’.  

Vi slår dørene op i sognegården til samtalesaloner dette efterår med god rødvin og ost, dæmpet belysning, duge på bordene og lidt stille velkomstmusik. 

Undertegnede kommer med et kort oplæg, som kan sætte samtalen i gang om bordene, og så samler vi op, inden vi går hjem igen kl. 21.30. 

Der er begrænset deltagerantal, og tilmelding via mail til morten@skovsted.dk er derfor nødvendig (og bindende for ikke at tage pladser op for andre).  

Det koster 50 kr. at deltage. Man kan betale på dagen med kontakt eller MobilePay.