Gudstjenester

Gudstjenesterne er fortsat aflyst på grund af Corona-situationen, foreløbigt til og med d. 10. maj. Meget kan ændre sig, men indtil videre fortsætter vi med disse små net-andagter, til vi igen kan mødes i kirken til en rigtig gudstjeneste.

SE VIDEOERNE HER!

Der er gudstjeneste i kirken hver søndag. Det er den traditionelle type gudstjeneste, der kaldes højmesse.

Hjortshøj Kirke afholder også andre gudstjenester: Ungdomsgudstjenester, som er tiltænkt sognets konfirmander - og børnegudstjenester for de 2-12-årige, deres familier og andre interesserede.

Hjortshøj Lokalcenter er desuden ramme om en gudstjeneste for beboere, frivillige og gæster den anden torsdag i hver måned. Vi håber at se dig i kirken!

I menuen kan du læse mere om gudstjenesterne.

SØN- OG HELLIGDAGE      PÅ LOKALCENTRET      UNGDOMSGUDSTJENESTE      BØRNEGUDSTJENESTE

Gudstjenester

31maj kl. 10:00