Søn- og helligdage

Gudstjenesterne er fortsat aflyst på grund af Corona-situationen, foreløbigt til og med d. 10. maj. Meget kan ændre sig, men indtil videre fortsætter vi med disse små net-andagter, til vi igen kan mødes i kirken til en rigtig gudstjeneste. Se videoerne her til højre.

1. søndag efter påske, d. 19. april handler det om KIRKEN. Da Jesus ikke længere var blandt disciplene, skulle det samles i hans navn på en ny måde, og det har vi så gjort søndag efter søndag i et par tusinde år. Men hvad vil det sige at ”være kirke”, og hvad sagde Jesus om sin egen kirke?

2. søndag efter påske, d. 26. april tager fat i dagens hyrdemetafor. Hyrden er et billede, der var erfaringsnært på Jesu tid men som virker temmelig fjernt i dag. Alligevel kan vi godt bruge billedet i dag. Hør hvorfor.

3. søndag efter påske, d 3. maj befrielsen. Vi lader befrielsen fylde  både ord og sang. Det handler om ikke at bekymre sig men også om at være rede til at kæmpe for det, vi elsker og sætter højt.

Bededag, 8. maj. Det er bededag, og selvom der nok er mindre bod og anger på denne dag, end da den blev indført i 1686, så kan man stadig bruge dagen til at reflektere over sin egen størrelse og måske endda - i lyset af Corona krisen - overveje, om der er noget man kan, bør eller skal ændre i livet efter Corona.

4. søndag efter påske, d. 10. maj
Vores sognepræst har været rundt i byen med en personlig hilsen til de stakkels konfirmander, der skulle have haft stor fest her i weekenden men må vente til sidst i august.
Det har fået ham til at savne menigheden, kirken og gudstjenesten endnu mere, og derfor er dette den sidste online gudstjeneste.
Vi ses snart i kirken. Håber vi.

Missede du påskens net-andagter kan de ses her: GUDSTJENESTE / PÅSKE 2020

Der er normalt gudstjeneste i Hjortshøj kirke på søndage og helligdage kl 9.30 eller kl 11.00

Pastoratets tre præster deler gudstjenesterne i Hjortshøj og Egå mellem sig.

Der er enkelte ændringer fra denne plan, f.eks. ved konfirmation og familiegudstjenester.

I juli måned er der kun gudstjeneste i Hjortshøj Kirke hver anden søndag, og det er kl. 11.00.

Se videoerne her

Søndag 10. maj 2020