Musik

Hjortshøj Kirke prioriterer musikken højt og afholder jævnligt musikarrangementer af forskellig slags.

Der er koncert ca. en gang om måneden, oftest på søndage kl. 15.00. Hvert halve år udkommer vores musikfolder, og vi stræber efter at præsentere et så varieret koncertprogram som muligt. Kirkens kor: Hjortshøj Spirekor, Hjortshøj Pigekor og Hjortshøj Kirkes Vokalensemble er årligt repræsenteret.

Vi afholder jævnligt sangaftener, hvor både kendte og ukendte, gamle og nye salmer synges.

Konceptet Musik og stilhed er udvalgte tirsdage kl. 17.00 - en halv time i kirken med plads til stilhed og fordybelse.

Vælg i menuen øverst eller her:

KONCERTER      SANGAFTEN      MUSIK OG STILHED      HJORTSHØJ KIRKES VOKALENSEMBLE

Se folderen Musik i Hjortshøj Kirke for at få detaljerede oplysninger om kommende arrangementer. Folderen ligger på kirkens hjemmesides forside og i fysisk form i både våbenhus og sognegård.

Musik, Sang og Koncerter

24maj kl. 19:30

Sangaften

Vi mødes i sognegården, finder sangbøgerne frem, både højskolesangbogen og "100 …