Koncerter

Der er koncert i Hjortshøj Kirke ca. en gang om måneden. Oftest på søndage kl. 15.00.

Der tilstræbes et varieret program, som balanceret præsenterer både den gamle og den nye musik. Det rige lokale musikliv skal tildeles plads. Musikken skal passe til vores smukke, gamle kirke.

Kirkens kor skal have mulighed for at optræde. Det er Hjortshøj SpirekorHjortshøj Pigekor og Junior EVE, som alle udvikler sig ganske imponerende med deres dygtige ledere, Martha, Lene og Birgitte.

Hjortshøj Kirkes Vokalensemble er en overordnet betegnelse for et ensemble besat med elitesangere fra det århusianske miljø, sammensætningen varierer med opgaven. Ensemblet fremfører årligt 2-3 koncerter.

Se folderen Musik i Hjortshøj Kirke for at få detaljerede oplysninger om kommende koncerter. Folderen ligger på kirkens hjemmesides forside og i fysisk form i både våbenhus og sognegård.

Koncerter

Ingen begivenheder fundet.