Sangaften

Vi mødes i sognegården, finder sangbøgerne frem, både højskolesangbogen og ”100 salmer”, og synger sange, både nye og gamle, kendte og ukendte. Derudover vil der ofte være introduktion af spritnye salmer.

Morten Skovsted dykker ned i sangenes indhold, Katrine Broch Møller synger for og Søren Kinch Hansen spiller klaver til fællessangen. Halvvejs er der tid til kaffe og kage til en 20´er, og der vil også være plads til at ønske ens yndlingssang. En særlig traditionsstærk sangaften er "Syng julen ind" lillejuleaften d. 23. december, hvor vi mødes i kirken. Se hvornår næste sangaften er i kalenderen til højre.

Se vores musikfolder for at få detaljerede oplysninger om kommende sangaftener. Folderen ligger på kirkens hjemmeside og i fysisk form i både våbenhus og sognegård.

Sangaftener

25maj kl. 09:30

POP UP KIRKE

Denne lørdag popper Hjortshøj up med begivenheder i hele byen. Også Hjortshøj Kirke …