Nyt forløb med babysalmesang

Tilmeld dig nu! Det næste forløb starter onsdag d. 24. oktober 2018 og strækker sig over 7 onsdage.

Babysalmesang foregår onsdage fra kl. 10.00-11.30 for babyer i alderen 2-10 mdr. med forældre. Vi er i kirken en god halv times tid, hvor vi synger salmer med fagter, udforsker klang og rum, danser, vifter med farverige silketørklæder og rasler med rytmeæg. Efter seancen i kirken er der plads til samvær i sognegården, hvor der bliver serveret en kop kaffe og en bid brød til de voksne.

Der er åbent for tilmelding og stadig ledige pladser. Der er plads til 12 babyer på holdet og tilmelding foregår efter først til mølle-princippet.

Tilmelding: Det er gratis at deltage, og alle er velkomne. Forløbet ledes af vores kirkesanger Katrine Broch Møller, som er uddannet sanger og musikpædagog. Tilmelding til Katrine på mail: katbmol@gmail.com.