Med Ronja Røverdatter og Birk på opdagelse!

Sommerskole mandag d. 2. juli – onsdag d. 4. juli for alle elever i 3.-5. klasse. Tilmeld dig nu!

I Hjortshøj Kirke vil vi prøve noget nyt for de børn der går i 3. –5. klasse: Vi vil lave en sommerskole, og i år vil vi på opdagelse med Ronja og Birk.

Vi skal:

Snitte i træ, springe over helvedsgabet, synge i skoven sammen med Ronja og Birk, lave vores egen røverdragt med bælte, arbejde i læder, skyde med bue og pil, lave eget fiskenet og fiske i søen, lave mad over bål til den store røverfest!

Vi skal hver dag også i kirken og synge og høre om, hvordan livet er i en røverfamilie.

Alle dagene starter vi i sognegården med en røverbolle og et glas blod kl. 8.30 og slutter samme sted kl. 15.00.

Hvis du tror, det er noget for dig så tilmeld dig inden den 22. juni, til børne- og ungdomsmedarbejder Søren Christensen Bogu@hjortshoejkirke.dk  - hvis du har spørgsmål så ring 41100814.

Mange kærlige hilsner

Morten Skovsted og Søren Christensen