Kirkestafet 2018

Syv spændende aftener i Aarhus Nordre Provsti! I sommerens kirkestafet kredser vi under overskriften "Lyden af Livet" - om lyd, sang og fællesskab.

Vi skal synge sammen på tværs af generationer og høre nye og gamle sange og salmer. Vi skal tale om lyd som biologisk fænomen og mennesket som et musikalsk væsen, og så skal vi høre en politiker og kulturpersonligheder fortælle om deres tanker om sangskattens fornyelse og bevarelse. Vel mødt til en sommerstafet i fællessangens tegn!

Tak til provstiudvalget for Aarhus Nordre Provsti, som har bevilget et beløb til gennemførelse af denne foredragsrække. Det er gratis at deltage i stafetten "Lyden af Livet".

Se hele programmet for kirkestafet her

I Hjortshøj får vi besøg af tidligere kirke- og kulturminister Bertel Haarder onsdag d. 22. august kl. 19.30

Kultur, kamp og kærlighed

- et tilbageblik, et nutidsbillede og et fremtidsbud

Under ovenstående overskrift vil MF og tidligere kirke- og kulturminister (med meget mere) Bertel Haarder fortælle om sange og salmer, der har betydet og stadig betyder noget for ham, sproget og landet.

Vi skal naturligvis også synge undervejs, og der vil være en pause med lidt vådt og tørt.

Af hensyn til pladsforholdene bedes man tilmelde sig på mail frivillig@hjortshoejkirke.dk (Det kan ske fra 1.-22. august)