Indsamling 2019

Folkekirkens Nødhjælp og Hjortshøj Kirke kaster næstekærligheden på klimaet, til den årlige sogneindsamling søndag den 10. marts 2019 kl.10.30. Som indsamler kan du klæde verden på til klimaforandringerne.

TILMELD DIG SOM INDSAMLER

Hjortshøj Kirke er klar til at gøre verden klimaklar ved indsamlingen. Vi håber at se så mange frivillige som muligt til den altid hyggelige indsamlingsdag. Meld dig til Ove Overgaard Nielsen, som sidder klar til at modtage din tilmelding på mail ove-overgaard-nielsen@hotmail.com eller telefon 25 53 12 58. På indsamlingsdagen mødes vi i "Den Gamle Skole" Smedebakken 14, 8530 Hjortshøj.

Du kan skære ned på oksekødet, sortere dit affald og droppe flyrejsen – men hvor meget forskel kan du egentlig gøre ene mand eller kvinde? Godt spørgsmål. Det er let at føle sig magtesløs, når vi gang på gang hører om klimaforandringernes konsekvenser. Men her er din chance for at gøre noget, der virkelig nytter.

KLÆDT PÅ TIL KLIMAET

I år er Folkekirkens Nødhjælps sogneindsamling dedikeret til de klimaforandringer, som rammer os alle sammen. Men som rammer særligt stærkt i verdens fattigste lande. Her er man ikke nær så godt klædt på til det nye klima, som vi er i Danmark. Man mangler kloaksystemer, der kan aflede vandet ved oversvømmelser. Man mangler broer, der kan bringe folk i sikkerhed. Mangler vand, når tørken tømmer depoterne. Mangler mad, når ressourcerne slipper op.

Klimaforandringer er en af hovedårsagerne til, at 821 millioner mennesker – svarende til hver niende verdensborger – sulter. Og at tallet er på vej op. Den gode nyhed er, at løsningerne findes. Vi kender dem. Og vi har brug for dig.

Som indsamler er du med til at samle ind til broer, diger og flugtveje, der kan udgøre et værn mod katastrofer. Du er med til at samle ind til rent drikkevand og mad, der kan overleve tørken. Du er med til at klæde verden på til klimaforandringerne. Og du er ikke alene. Du er én ud af tusindvis af indsamlere, der står sammen om verdens nok vigtigste sag.