Hjortshøj synger

Sangaften med forskellige vokalensembler torsdag d. 20. juni kl. 18.00. Der er ikke meget, der styrker fællesskabet som sang. Vi synger ikke, som vi har gjort, men et af de steder, hvor sangen lever, er i Folkekirken. I Hjortshøj er vi optaget af sang og musik, både i kirken og i byen.

Menighedsrådet har gennem adskillige år haft netop sang og musik som indsatsområde, og byen er rig på kor, sangere, musikere, komponister og mindst én salmedigter. Kirken og sognepræsten står desuden bag salmenetværket ’Syng Nyt’ og en lang række salmearrangementer.

På denne aften vil vi invitere jer indenfor i vores syngende kirke, hvor I kan møde korsang, solosang, fællessang, musik og et par digte. Alt sammen om kanten mellem lys og mørke, om midsommer, om fællesskab og om menneskelivet.

Blandt de medvirkende er Hjortshøj Kirkes Vokalensemble, Vocal Line light, sopranen Katrine Broch Møller, organisten Søren Kinch Hansen, Clemens Knejterne, to at kirkens børne- og ungdomskor, samt lokale komponister, pianister og andre godtfolk.

Vi indleder aftenen med at have grillen tændt i gården mellem kirken, sognegården og Den Gamle Skole fra kl. 18.00. Køb en pølse, en øl eller en vand og nyd allerede kl. 19.00 det første musikalske indslag.

Syv kirker i Aarhus Nord er igen gået sammen om sommerstafet. Se folderen her.