Gudstjeneste med pigekor

Ved gudstjenesten søndag d. 30. juni kl. 9.30 medvirker Aarhus Pigekantori, som er på weekendtur i Hjortshøj.

Aarhus Pigekantori er et pigekor, som pt. består af 17 piger i alderen 13-17 år. Koret er etableret som et samarbejde mellem to kirker i Aarhus centrum, Skt. Lukas Kirke og Langenæskirken. Koret har et tilhørende juniorkor og spirekor.

Aarhus Pigekantori synger et repertoire bestående af både klassisk og rytmisk musik inden for forskellige genrer med betoning af kirkemusikken.

Pigekantoriet ledes af Katrine Broch Møller og juniorkoret og spirekoret ledes af Martha Fyrstenborg. Begge korledere er uddannede fra Det Jyske Musikkonservatorium og har stor erfaring i korarbejdet med børn og unge.

Aarhus Pigekantori har høje ambitioner med korsangen og ønsker at give deres korsangere de bedste muligheder for at udvikle sig sangligt og musikalsk samtidig med at det sociale fællesskab bliver prioriteret højt.